ARAMA SONUÇLARI

Toplam 4 adet sonuçtan 4 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

MİKROALGLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, FONKSİYONEL GIDA ÜRETİMİNDE KULLANIMI VE KARŞILAŞILABİLECEK ZORLUKLAR
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale/TÜRKİYE, 21 Ekim 2020
ÇATALKAYA GİZEM
Peynir altı suyundan elde edilen serum proteinlerinin fonksiyonel özellikleri
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi, 2007
ÖZEN ASLI EMİNE,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz Derleme Makale
Mor Lahana, Havuç ve Brokoli İçeren Fonksiyonel Sebze Cipsi Üretimi
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul/TÜRKİYE, 28 Kasım 2016
ÇATALKAYA GİZEM, CEYLAN FATMA DUYGU, ÖZÇELİK BERAAT
Oxidation Status of Encapsulated Structured Lipids Applied in Kefir Product
2021 American Oil Chemists Society (AOCS) Annual Meeting & Expo, Portland, Oregon/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 3 Mayıs 2021
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930